Thursday, August 12, 2010

Effah pun sahur lerr...

Salam semua....dah hari ke 2 kita puasa yer..alhamdulillah...moga kita beroleh kesihatan dan ketenangan jiwa...insyaallah...puasa pun mmg baik untuk detoks kan! :D okeyy..waktu bersahur mmg penting..dan this year rasa hepi sbb effah pun macam tetau je dan dia pun mkn bersama time sahur..w.pun x byk..tapi sy syukur dia nak jugalah makan...huhu..masih slim gitulah,hopefully pasni naik lah sket badan effah yer.Ameen...ok....salam Ramadhan..



 Hehe..sempat yerk posing b4 dan after sahur..okeyyy...babai...

7 comments:

nabilah said...

aik hari ke3 ke ke2 k.na?huhu

Elyana said...

bell...tq atas pembetulan itu..hehe..excited sgt sampai salah kira..huhu..ni kes x sabo shopping raya..muahaha!!

Cinta Hatiku said...

effa lahir bulan bile? rasa sama age kot dgn mia..penuh gigi dia

Elyana said...

effah 26 april 2009..tapi badan effah slim w.pun dah ada geraham..ayakk..payah sgt nak bg makan..huhu.

Cinta Hatiku said...

betul la sama age..mia 8/5/2009 ..gigi dia ada 3 atas 3 bawah..yg bawah tu blum keluar abis..masa 11 bulan dah pandai jalan..

Elyana said...

ohh..mia cepat jalan neh..effah masa 1 tahun 1 bulan baru dpt jalan..hehe..lain2 baby nie kan :D

MamaYatie said...

comeynya effah..mcm pan asean la